onsdag 29. oktober 2008

Klær må man ha. Jeg har vel snakket litt om klesvask tidligere men der er også et annet poeng knyttet til barn og klær. Vekst. Det er helt utrolig hvordan klærne på kort tid kryper oppover leggene på de søte små. Har vært en tur ute etter klær nå. To kjeledresser, en reservedress med fleecetilbehør og to par vintersko var gevinsten denne gangen. Ikke nok med at klær må vaskes, de må også fornyes.
Tar man med ungene ut på kleshandling skal man IKKE se seg rundt for å finne det beste alternativet. Ser det greit nok ut, har det ok prislapp så kjøper man det. Jeg fant dette ut på den harde måten. Klesbutikker har nemlig fabelaktig mange fine gjemmesteder. Og gjemmesteder må prøves ut. Stativer i klesbutikker er laget for å vise fram klær og ikke for turn.
Har du plukket unger ut av utstillingsvinduet en gang så holder det. Raskt inn og raskt ut igjen er tingen. Ikke gå inn i klesbutikker som ligger ved siden av en lekebutikk. Unger forsvinner. De kommer gjerne tilbake igjen, men da har de gjerne med seg noe fra butikken ved siden av. Konseptet betaling er ikke like innarbeidet hos alle.
Dessverre er konseptet betaling godt innarbeidet hos foreldrene. Vi er blitt veldig flink å betale. Vi betaler ofte og mye. Julen står for tur. Huttetu. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar